Comenzi si informatii:
0721.758.752
vanzari@e-electrocasnice.ro

GARANTIE 2 ANI Vitrina de vinuri independenta Liebherr GrandCru Selection Clasa F LED EasyFill FreshAir HumidityControl SmartDevice LightColumn Steel Interior SelfClosing Door TempProtect Plus Touch Display UVProtect Plus Negru WPbli 5031

8,999.00 Lei
8,36900 Lei
Timbru verde inclus in pret: 130.00 Lei
Garantie: 2 ani
Stoc furnizor
Adauga in cos
 
 
Cod produs: WPbli 5031
Producator: LIEBHERR

 Descriere

Dimensiuni exterioare: înălțime / lățime / adâncime 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
Domeniul de temperaturi reglabil +5 °C până la +20 °C
Număr maxim de sticle de Bordeaux de 0,75 l 196
Nivelul de zgomot 38 dB
Soluţie de legare la reţea integrat, montat fix

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Chiar şi trepidaţiile uşoare pot tulbura maturarea vinurilor şi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraţii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

Umiditate ideală a aerului

Umiditate ideală a aerului

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menţine pluta flexibilă şi evită uscarea acesteia. Pentru a menţine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiţii. În funcţie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaţie.

2 picioruşe reglabile pe înălţime

2 picioruşe reglabile pe înălţime

Pentru stabilitate maximă. Cu picioarele sale reglabile pe înălţime, aparatul de depozitare a vinurilor poate fi aliniat optim şi, de asemenea, se adaptează perfect la suprafeţele neuniforme. Acest lucru înseamnă că puteţi fi sigur că uşa se închide ermetic, nu pătrunde căldură, nu se formează condens şi condiţiile de depozitare rămân constante, protejând astfel calitatea vinului.

Ecran de blocare cu cod de securitate

Ecran de blocare cu cod de securitate

Totul este sub control. Asigurarea colecţiei de vinuri cu o încuietoare este un lucru, dar este la fel de important să preveniţi utilizarea neautorizată a vitrinei de depozitare a vinurilor. Noul ecran de blocare, care este activat prin meniu, oferă o soluţie deosebit de fiabilă. PIN-ul din trei cifre vă asigură setările şi, prin urmare, condiţiile optime pentru vin.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

În alertă de îndată ce este deschisă. Dacă uşa aparatului de vinuri rămâne deschisă mai mult de 60 de secunde, alarma uşii este activată. Alarma uşii sună şi este însoţită de iluminarea intermitentă a aparatului. Acest lucru vă permite să reacţionaţi cât mai repede posibil pentru a menţine condiţiile optime de păstrare a vinurilor.

Ajutor de încărcare EasyFill

Ajutor de încărcare EasyFill

Uşurează sarcina. Asistenţa de încărcare EasyFill se asigură că uşa aparatului de depozitare a vinurilor rămâne deschisă dintr-un unghi de 90° – pentru o umplere deosebit de uşoară. Şi datorită mecanismului SelfClosing, uşa se închide de la sine atunci când este deschisă la mai puţin de 90° – întotdeauna la fel de blând pentru protejarea vinurilor valoroase.

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Pentru a vă asigura că vinul se poate maturiza la o calitate optimă a aerului, toate aparatele de depozitare a vinurilor Liebherr au un filtru de cărbune activ care elimină în mod fiabil mirosurile de toate tipurile. Aceasta înseamnă că vinul îşi va păstra buchetul pur. Pentru a vă asigura că rămâne aşa, aparatul Liebherr vă reaminteşte la fiecare 6 luni să schimbaţi filtrul, lucru pe care îl puteţi face singur.

Mâner: aluminiu anodizat

Mâner: aluminiu anodizat

Mânerul subţire din aluminiu anodizat de înaltă calitate oferă acces foarte elegant la colecţia de vinuri. Mânerul nu numai că arată bine, dar se simte şi bine. Are o formă extrem de ergonomică şi plăcut de prins, astfel încât să vă puteţi deschide confortabil dulapul pentru depozitarea vinurilor GrandCru în orice moment.

HumidityControl

HumidityControl

Condițiile pentru climatul perfect pot fi create doar prin combinația corectă de temperatură și umiditate. HumidityControl vă permite să ajustați umiditatea în funcție de nevoile dvs. Pentru un climat optim de depozitare și pentru oportunitatea de a vă bucura de prospețime pentru un timp și mai îndelungat.

Modul SmartDevice, integrată

Modul SmartDevice, integrată

Fiţi cu ochii pe vinuri oriunde a-aţi afla. Aparatul de depozitare a vinurilor GrandCru Selection este pregătită pentru utilizarea în reţea – astfel încât să vă puteţi bucura de toate avantajele aplicaţiei SmartDevice. Cu acesta, aveţi acces la aparat de oriunde şi puteţi vizualiza şi modifica multe setări, cum ar fi temperatura, în timp ce sunteţi plecat. De asemenea, trimite informaţii de securitate despre aparat şi vinuri către smartphone.

LightColumn, pe o singură parte

LightColumn, pe o singură parte

Pentru o vedere perfectă a vinului, LightColumn cu LED merge de sus în jos pe uşa de sticlă a aparatului. Iluminează uniform interiorul aparatului de depozitare a vinurilor GrandCru Selection. Un element special este iluminatul de prezentare reglabil pentru a vă arăta colecţia de vinuri în mod atractiv chiar şi atunci când uşa este închisă.

Încuietoare mecanică a uşii

Încuietoare mecanică a uşii

Păstraţi-vă comorile pentru dvs. Colecţiile de vinuri sunt, de obicei, şi investiţii valoroase şi ar trebui protejate ca atare. O încuietoare mecanică a uşii vă asigură că aveţi întotdeauna controlul asupra cui accesează vinurile din aparatul de depozitare a vinurilor GrandCru Selection. Încuietoarea este montată încastrat şi se integrează discret în designul general.

Depozitare gât la gât pentru o capacitate maximă a sticlelor

Depozitare gât la gât pentru o capacitate maximă a sticlelor

Capacitate maximă. Un aparat de depozitare a vinurilor Liebherr facilitează, de asemenea, organizarea unei colecţii în creştere de vinuri. Pentru a profita din plin de capacitatea sa, interiorul a fost conceput astfel încât sticlele de vin să poată fi depozitate gât la gât pe rafturile din lemn. Aceasta înseamnă că există mult spaţiu chiar şi pentru stocurile de vin în continuă creştere. Aşa că nu ezitaţi să continuaţi să colectaţi.

Alarmă întrerupere alimentare electrică

Alarmă întrerupere alimentare electrică

Protecţie completă. La fel ca într-o cramă, aparatele noastre de depozitare a vinurilor oferă condiţii ideale pentru depozitarea corectă a colecţiilor valoroase. Cu toate acestea, uneori pot apărea întreruperi precum întreruperile de curent, motiv pentru care toate aparatele sunt echipate cu o funcţie de alarmă pentru această eventualitate. Dacă se întâmplă ceva critic, vă vor anunţa cu încredere.

Setare de precizie a temperaturii

Setare de precizie a temperaturii

Dacă nu este păstrat la temperatura potrivită de păstrare, vinul poate fi afectat şi îşi poate pierde calitatea. Sistemul de control electronic precis asigură menţinerea constantă a temperaturii necesare în aparatul de depozitare a vinurilor Liebherr. Poate fi setată precis între +5 °C şi +20 °C. Temperatura curentă este afişată pe afişaj.

Lumină de prezentare

Lumină de prezentare

Prezentaţi-vă vinul cu cel mai bun efect prin lumina de prezentare a aparatului dvs. de depozitare. La unităţile cu uşi din sticlă, lumina poate rămâne aprinsă chiar şi atunci când uşa este închisă. În acest fel, colecţia de vinuri este întotdeauna ceva care să atragă atenţia. Luminozitatea poate fi reglată individual prin aplicaţia SmartDevice şi ecran.

Panou posterior, oţel inoxidabil

Panou posterior, oţel inoxidabil

Frumos în jur şi chiar în interior. Exteriorul aparatelor noastre de depozitare a vinurilor atrage atenţia, dar merită şi privit şi în interior. Combinaţia de rafturi din lemn şi un panou posterior din oţel inoxidabil SmartSteel din seria GrandCru Selection este o încântare chiar şi atunci când este gol. Beneficiile tehnice sunt la fel de bine gândite ca şi designul. De exemplu, suprafaţa panoului posterior asigură o circulaţie echilibrată a aerului.

Garnitură de uşă înlocuibilă

Garnitură de uşă înlocuibilă

Fiecare detaliu respectă cele mai înalte standarde, iar garnitura uşii nu face excepţie. Se asigură că uşa este întotdeauna etanşă pentru condiţii optime de depozitare în orice moment. Dacă trebuie să fie înlocuită, puteţi face acest lucru cu uşurinţă în doar câţiva paşi simpli. Aceasta înseamnă că aparatul de depozitare a vinurilor va fi întotdeauna impecabil şi curat din punct de vedere igienic.

SabbathMode

SabbathMode

În ziua de Sabat, toate activităţile trebuie să se oprească – şi acelaşi lucru este valabil şi pentru aparatele electrice. Liebherr ia în considerare acest lucru. În SabbathMode, toate luminile din vitrina de depozitare a vinurilor GrandCru sunt stinse, la fel ca toate sunetele şi afişajul. După 80 de ore, SabbathMode se dezactivează automat.

SelfClosing Door cu asistenţă EasyFill pentru încărcare inclusă

SelfClosing Door cu asistenţă EasyFill pentru încărcare inclusă

Datorită mecanismului SelfClosing, uşa aparatului se închide automat atunci când este deschisă la mai puţin de 90° – întotdeauna la fel de blând pentru protejarea vinurilor valoroase. Asistenţa de încărcare EasyFill se asigură că uşa rămâne deschisă dintr-un unghi de 90° – pentru o umplere deosebit de uşoară.

Alarmă pentru temperatură

Alarmă pentru temperatură

Liebherr monitorizează în mod constant temperatura din aparat şi vă informează atât acustic, cât şi vizual cu alarma de temperatură dacă aceasta se abate de la valoarea setată. Ecranul arată, de asemenea, cu exact câte grade a scăzut sau a crescut temperatura, permiţându-vă să luaţi măsuri în cazul puţin probabil al unei fluctuaţii.

TempProtect Plus

TempProtect Plus

Dublă protecţie. Cu TempProtect Plus, vitrinele noastre de depozitare a vinului măsoară constant temperatura prin doi senzori. Acest lucru vă oferă dubla asigurare că vinurile vă sunt protejate faţă de fluctuaţiile de temperatură. Acest lucru se datorează faptului că sunteţi alertat de îndată ce unul dintre senzori detectează o schimbare semnificativă a temperaturii, permiţându-vă să luaţi măsuri rapid.

Ecran tactil

Ecran tactil

Operarea aparatului de depozitare a vinurilor este mai fină decât un vin de vară. Designul de înaltă calitate al afişajului tactil LC permite selectarea cu uşurinţă a tuturor funcţiilor. Elementele de meniu sunt aranjate clar şi o atingere uşoară a degetului este tot ce este nevoie pentru a le selecta. Dacă doriţi doar să verificaţi temperatura actuală, este şi mai uşor, deoarece este afişată permanent pe afişaj.

UVProtect Plus

UVProtect Plus

Triplă protecţie. Pentru depozitarea pe termen lung, aparatele pentru vinuri cu uşă din sticlă oferă o protecţie fără precedent împotriva radiaţiilor UV: trei straturi de protecţie formate din sticlă colorată şi un strat dublu de tratament în vid cu metal. Cunoscut sub numele Low-E, oferă o protecţie extrem de eficientă a vinului împotriva radiaţiilor solare dăunătoare.

VibrateSafe

VibrateSafe

Vinul are nevoie de pace şi linişte. De aceea, aparatele noastre de depozitare a vinurilor garantează o depozitare blândă cu compresoare deosebit de silenţioase special dezvoltate de Liebherr şi rafturi stabile din lemn de fag masiv. Acest lucru îi permite vinului să se maturizeze în linişte şi netulburat.

Tavă pentru apă

Tavă pentru apă

Umiditate ideală, chiar şi în condiţii uscate, datorită tăvii de apă uşor de montat. Ajută la menţinerea umidităţii optime în aparat prin colectarea apei din interior sau prin umplerea acesteia după cum este necesar. Astfel, colecţia de vinuri este păstrată în condiţii ideale în orice mediu.

Raft din lemn, reglabil pe înălţime

Raft din lemn, reglabil pe înălţime

Matur şi sofisticat. Rafturile elegante din lemn de fag sunt concepute pentru depozitarea vinului orizontal, cu vibraţii reduse, iar forma lor ergonomică facilitează introducerea, scoaterea şi rearanjarea sticlelor. Un alt avantaj este că lemnul respiră şi poate stoca cantităţi mici de apă, ceea ce este bun pentru microclimatul din interior şi astfel şi pentru depozitarea pe termen lung.

Informaţii generale despre produs

Grupă de produse Frigider de depozitare a vinurilor
GTIN 9005382243992
Clasificare GrandCru Selection
Clasa de eficienţă energetică F
Consumul de energie în 24 de ore 0,304 kWh / 24h
Consum anual de energie 111 kWh/a
Clasă climatică SN-ST
Clasa emisiilor sonore de aer C
Putere racordată 1,5 A
Tensiune 220-240 V ~
Frecvenţă 50/60 Hz
Consumul de energie în 24 de ore 0,295 kWh / 24h
Clasă climatică SN-ST
Nivelul de zgomot 38 dB
Dimensiuni exterioare: înălțime / lățime / adâncime 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
Operare Touch
Zone individuale de temperatură 1
Zone de temperatură 1
Semnal de avertizare în caz de defecţiune optic şi acustic
Alarmă de defectare a aparatului reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Sistem de blocare a ușilor electronic
AlarmLightAmplifier reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Setarea limbii reglabil la aparat şi prin aplicaţie
SabbathMode reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Soluţie de legare la reţea * integrat, montat fix
Domeniul de temperaturi reglabil din frigider +5 °C până la +20 °C
Afişaj temperatură Compartiment pentru vinuri
Alarmă uşă compartiment pentru vin optic şi acustic
Siguranţă pentru copii
Număr maxim de sticle de Bordeaux de 0,75 l ** 196
Domeniul de temperaturi reglabil +5 °C până la +20 °C
Anzeige Luftfeuchtigkeit
Controlul umidității HumidityControl (între 50% - 80%)
Sistem de iluminare Lumină pe o parte
cu posibilitate de reglare
poate fi activat permanent
Depozitarea sticlelor Rafturi glisante din lemn
Număr suprafeţe de depozitare 5
dintre care rafturi rabatabile din lemn 0
dintre care extensibile pe şinele telescopice 0
Număr suprafeţe de depozitare 0
Poliţe reglabile pe înălţime
Rezervor de apă
Tablă de sommeliere
Flaschenpresenter
Art des Zonentrenners
Încuietoare mecanic
Filtru FreshAir în perete posterior
Răcire cu aer recirculat
Perete posterior uscat
Culoare, panoul din spate uscat Inox
Material perete posterior uscat Oţel superior
Culoare carcasă Negru
Material pereţi laterali Oţel
Culoare uşă Negru
Material uşă Uşă din sticlă izolantă
Material recipient interior Kunststoff, graphitgrau
Material suprafeţe de depozitare Raft glisant din lemn
Mâner Mâner tip bară de aluminiu
Ușă cu închidere automată
SoftSystem
Sens de închidere al uşii dreapta interschimbabil
Schimbarea sensului de închidere al uşii posibil automat
Unghi de deschidere uşă
Garnitură a uşii interschimbabilă
Mânere de transport spate
Role de transport spate
Ventilare Ventilaţie frontală
Tip de fişă Euro
Cablu de alimentare (lungime) 2.000 mm
Volum compartimente de răcire 386 l
Dimensiuni externe: înălțime / lățime / adâncime (cu ambalaj) 1.742,0 / 615,0 / 850,0 mm
Greutate (fără ambalaj) 84 kg
Greutate (cu ambalaj) 90 kg
Volum total *** 385 l
Capacitate utilă compartiment pentru vin 385 l

 

 

 Specificatii

PRODUCATOR:

LIEBHERR

CLASA ENERGETICA:

F

TIP APARAT:

RACITOR VINURI

CAPACITATE TOTALA NETA(L):

300-400

CIRCUITE DE RACIRE:

1

CULOARE:

NEGRU

CAPACITATE FRIGIDER:

385

CONSUM/AN:

111

Produse similare

 Opinia ta

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa decida.

Comentariul tau va fi afisat pe site dupa ce va fi validat!

Subiect:

Comentariul tau:


 Acorda o nota acestui produs

   (0)


       

Urmariti-ne pe Facebook

TRANSPORT

Livrare oriunde prin curierat rapid
 

SUPORT TELEFONIC

Va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 18:00 pentru a va ajuta in alegerea produselor potrivite
 

PLATA RAMBURS

Comandati online
platiti doar cand receptionati coletul
 

PLATA OP

Comandati online platiti in baza facturii proforme si coletul va fi livrat dupa confirmarea platii.

Magazin specializat

Oferim cele mai bune solutii si preturi.

Cu un istoric in domeniul comercializarii aparatelor electrocasnice inceput in 2001, societatea noastra dispune de personal calificat bun cunoscator al intregii game de produse.

Pentru orice alte intrebari sau informatii va stam cu placere la dispozitie!

Ne puteti contacta la vanzari@e-electrocasnice.ro sau la telefon 0721.758.752

INCASSO ELECTROCASNICE SRL
Bucuresti, Sector 2, Str. Otesani nr.2
Bl. T23a, Sc. 1, Et.8, Ap.42
J40/4068/2001
RO13840220

2024 © Incasso Electrocasnice, CUI: RO13840220, Registrul Comertului J40/4068/2001